China Bubble Mailing zakken fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Sara Yang

Telefoonnummer : 86-13902696174

WhatsApp : +8613902696174

Free call

De degradatie slechts twee uitdrukkelijke jaar, zou op groene zakken moeten overschakelen

December 21, 2019

Laatste bedrijfsnieuws over De degradatie slechts twee uitdrukkelijke jaar, zou op groene zakken moeten overschakelen

De laatste jaren, snel groeide de uitdrukkelijke dienstenindustrie, gekend als Chinese economie een „donker paard.“ 2015 Shangdong-industrie van de Provincie voltooide de uitdrukkelijke levering 730 miljoen, 9,71 miljard yuansopbrengst, rangschikten de uitdrukkelijke leveringszaken zevende in het land. De gegevens tonen aan dat in 2015 de leveringsindustrie 8,26 miljard plastic zakken verbruikt, vastbinden 16,95 miljard meters, kunnen rond de Aarde meer dan 400 overlappingen, de jaarlijkse productie van miljoenen ton verpakkend afval zijn, is het ecologische milieu een grote uitdaging.

 

Volgens Wu Huibing, voorzitter van de Uitdrukkelijke Vereniging van Shandong, „in Juni dit jaar, vergen wij 525 die miljoen koerier, een verhoging van 80%, die het gebruik van zakken verhogen zullen van ongeveer 60% rekenschap wordt gegeven, giftige en schadelijke plastic verpakking, zulk een plastic zakdegradatie 100 jaar (dagelijks).“

 

In de eerste helft van dit jaar, gaf de Postdienst van de Staat ook het eerste „Uitdrukkelijke Groene Rapport vrij“ - „het gebied van China verzocht het Uitdrukkelijke groene de status en de tendensrapport van de verpakkingsontwikkeling“, de bevordering van groene verpakking, de ontwikkeling van groene uitdrukkelijk. De zogenaamde groene verpakking, verwijst hoofdzakelijk naar het ecologische milieu en onschadelijke de menselijke gezondheden, kunnen, overeenkomstig de duurzame ontwikkeling worden opnieuw gebruikt en worden gerecycleerd van verpakking. Maar de beperkingen van milieubescherming materialen om het gebruik van het knelpunt te bevorderen, is nog de kosten van het probleem.

 

Is de Uitdrukkelijke, algemene manager van Shandongzhongtong van de vertelde verslaggevers van Chen Shunfeng, „dit de kosten van biologisch afbreekbaar om de uitdrukkelijke zo woeste marktconcurrentie te verhogen wij is in controle van de kosten van een verschil is ook een groot cijfer.“

 

Post door eerste drie door het gebruik van de industrie vóór het eind van het jaar.

Men begrijpt dat de kosten van biologisch afbreekbare milieuvriendelijke die zakken, met de kosten van gewone plastic zakken, minstens hogere 30% worden vergeleken. Zei de Shandong Uitdrukkelijke Vereniging dat de kosten van dit stuk door actieve subsidies zullen zijn en op te lossen verwervingskosten en andere manieren zullen drukken.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in