China Bubble Mailing zakken fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Sara Yang

Telefoonnummer : 86-13902696174

WhatsApp : +8613902696174

Free call
lopende band
Co. van Dongguanmicki packing material, Ltd werd gevonden in 2019, is gespecialiseerd in het veroorzaken van reeks verpakkingsmaterialen in Dongguan-Stad, de Provincie van Guangdong, China. Met het de dienstbeleid van „Kwaliteit eerst, Klant die eerst, houden hebben het Verbeteren“, het beheersconcept „het Begrijpen van Kwaliteit voor Productie, die Technologie die voor Ontwikkeling begrijpen, Beheer voor Voordeel“ en de vermenselijkte dienst begrijpen, van het de Verpakkingsmateriaal van Dongguan Micki Co. Ltd de goede reputatie van de klanten gewonnen.
 

Onze fabriek is de uitvoer in de productie van golfdocument enveloppen, de zakken van de ritssluitingsbel, polybel mailer met hoekplaatbodem, bellenomslag, kraftpapier-document bel mailer, metaalbel mailer, aluminiumfoliezakken, die zakken, de verpakkende zakken van pvc, enz. beschermen.

  

Micki zal klanten van beter voorzien, nieuwer en hoogte - kwaliteitsproducten door hoge efficiënte productiecapaciteit, perfect beheersysteem te gebruiken en hoog - de kwaliteitsdienst. Wij zullen de innovatie en de ontwikkeling van de verpakkingsindustrie blijven bevorderen.

 

 

Het snijden in Zakmachines voor Bel Mailers

 

DONGGUAN MICKI PACKING TECHNOLOGY CO., LTD fabriek productielijn 0

 

 

Samenstellingsmachine voor Bel Mailers

 

DONGGUAN MICKI PACKING TECHNOLOGY CO., LTD fabriek productielijn 1

 

Het snijden in Zakmachines voor Samenstellingszak

DONGGUAN MICKI PACKING TECHNOLOGY CO., LTD fabriek productielijn 2

OEM / ODM

Testmachines

 

DONGGUAN MICKI PACKING TECHNOLOGY CO., LTD fabriek productielijn 0DONGGUAN MICKI PACKING TECHNOLOGY CO., LTD fabriek productielijn 1DONGGUAN MICKI PACKING TECHNOLOGY CO., LTD fabriek productielijn 2

R & D

DONGGUAN MICKI PACKING TECHNOLOGY CO., LTD fabriek productielijn 0DONGGUAN MICKI PACKING TECHNOLOGY CO., LTD fabriek productielijn 1

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in