China Bubble Mailing zakken fabrikant
Contacteer ons

Contact Persoon : Sara Yang

Telefoonnummer : 86-13902696174

WhatsApp : +8613902696174

Free call
Profiel QC

De kwaliteitscontrole is werkelijk belangrijk voor de productie, kan het ervoor zorgen de producten die wij kunnen zijn hebben vervaardigd qualitied en voldoet aan de behoefte van onze klanten. De niveaus van de implementatie van kwaliteitscontrole zijn zeer duidelijk en zijn verdeeld in de volgende twee punten wat voor elke fabriek hoogst nodig is.


Het niveau van de kwaliteitstechnologie:
1. personeel opleiding, kwaliteit verwant personeel heeft kwaliteitsconcept en voorlichting.
2. essentiële controlepunten worden geïdentificeerd, en welke kwaliteitskenmerken of procesparameters moeten worden gecontroleerd, die de producten of de processen zijn.
3 worden. de meetmethode geformuleerd en het geschikte meetinstrument wordt geselecteerd, en het meetsysteem wordt correct geëvalueerd.
4. maken een redelijk bemonsteringsplan en standaardiseren de relevante informatie in het inspectieplan.
5. maken een inleidend reactieplan.


Kwaliteitsbestuursniveau:
Het kwaliteitsbeheersysteem omvat onder drie punten: 

1. de norm is een krachtige waarborg voor de implementatie van kwaliteitscontrole.
2. benadrukken de participatie van alle leden.
. aangewezen arbeidskrachten 3 en de materiaalresourcen zijn uitgerust.

De bovengenoemde problemen benadrukken het belang van procesbeheersing, en wijzen ook erop dat de efficiënte procesbeheersing nodig middel is om productkwaliteit te verzekeren.

 

Daarna, zullen wij bespreken hoe te om efficiënte proceskwaliteitscontrole van verscheidene aspecten uit te voeren.


Eerst: De algemene kwaliteitsvoorlichting van opleiding en onderwijs. De kleine en middelgrote ondernemingen hebben low quality van productieexploitanten. De arbeiders die aanwerven zijn meestal migrerende werknemers eerder dan echte technologiearbeiders. Hun meningen zijn zwak „in kwaliteit“. Daarom de kwaliteit van het product te verbeteren, zouden wij met de verbetering van het „kwaliteitsbewustzijn“ van de werknemers moeten beginnen.


Tweede: Leg strikt de procesverordeningen ten uitvoer. De productie en de verwerking van de producten moeten strikt volgens de vereisten van het proces worden afgedwongen en worden veroorzaakt. Omdat het productieproces een direct proces van productvorming is, hangt de kwaliteit van producten direct bij de doeltreffende controle van proces af. Om het even welk deel van achteloosheid kan tot productmislukking leiden. Bovendien is het noodzakelijk om de werkende vaardigheden van de productieexploitanten te verbeteren terwijl in strikte overeenstemming met de productievereisten van het proces.

Certificaten
 • DONGGUAN MICKI PACKING TECHNOLOGY CO., LTD
  Standaard: ISO9001:2015
  Aantal: CACQ20Q00417R0
  Uitgiftedatum: 2020-11-23
  Vervaldatum: 2023-11-22
  Scope / Range: The Production Of Paper Plastic Packaging Bag, Plastic Packaging Bag(Including Degradable Bag)(Except For Products Involving Administrative Licenses)
  Uitgegeven door: ZHONGHANGXIN CERTIFICATION CENTER(SHENZHEN) CO., LTD.
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in