China Bubble Mailing zakken fabrikant

Gele de Bellenenveloppen van kraftpapier/Opgevulde Koeriers Verpakkende Zakken 115x210mm #B

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Magic
Certificering: IECC ISO9001/14001
Modelnummer: 34
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5000
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Kartonnen doos
Levertijd: 5~15 dagen
Betalingscondities: Western Union, L/C, T/T, MoneyGram, D/A
Levering vermogen: 250000 PCS PER DAG

Gedetailleerde informatie

Buitenmaterialen: Kraftpapier Binnen Materiaal: polybel
kleur: Goud/wit/natuurlijk Kraftpapier-document dikte: 125gsm
Gebruik: druk, bureau, levering, het winkelen uit
Hoog licht:

kraft paper bubble mailers

,

kraft bubble envelopes

Productomschrijving

Beveilig gesloten Kraftpapier-Gele 115x210mm #B de Greepenveloppen van Bellenmailers voor Hergebruik

 

Voordeel

 

Dit soort de zak van Bellenmailer heeft godsprestaties in barrière, hitte - verzegelend, schokbestendige, waterdichte, vochtigheidsbescherming, van de olieweerstand, van de stofpreventie, niet-toxische, milieubescherming, enz. Welke ook zich tegen vele compouds kan verzetten en in duurzaamheid, lichtgewicht, goede bufferprestaties kenmerkt, enz.:

Het kan aan verpakkingskleren, boeken, giften worden gebruikt, draagt, Toebehoren en postband, CD, Cameralens, film,

 

Korte Inleiding
Kraftpapier-bellenmailers
Kraftpapier-bellenmailers of kraftpapier zijn papier of karton (karton) dat uit chemische pulp wordt geproduceerd die in het kraftpapier-proces wordt geproduceerd.

De bellenmailers van zakkraftpapier, of enkel het zakdocument, zijn een poreuze Kraftpapier-bellenmailers met hoge elasticiteit en hoge scheurweerstand, die voor de verpakking van producten met hoge vraag naar sterkte en duurzaamheid wordt ontworpen.

De pulp die door het kraftpapier-proces wordt geproduceerd is sterker dan dat gemaakt door andere het verpulveren procédés; de zuurrijke sulfietprocessen degraderen cellulose meer, tot zwakkere vezels leiden, en mechanisch het verpulveren procédés verlof die het grootste deel van de lignine met de vezels, terwijl kraftpapier-het verpulveren het grootste deel oorspronkelijk van het lignineheden in het hout verwijdert. De lage lignine is belangrijk voor de resulterende sterkte van het document, aangezien de hydrophobic aard van lignine zich in de vorming van de waterstofbanden tussen cellulose (en hemicellulose) in de vezels mengt.

Kraftpapier-de pulp is donkerder dan andere houtpulpen, maar het kan worden gebleekt om zeer witte pulp te maken. Wordt de volledig gebleekte kraftpapier-pulp gebruikt om hoog te maken - kwaliteitspapier waar de sterkte, de bleekheid en de weerstand tegen het vergelen belangrijk zijn.
 
Gegevensblad
Materialenclassificatie: Pvc
Smeltpunt: 205℃
Het werk Temperatuur: -15°C~+80°C
Materiële Dichtheid: 1.34g/cm ³
Conventionele Grootte: 115x210mm #B
Steekproefkleur: Kastanjebruin
Basismateriaal: Vinyl
Vooruitstekende Kenmerken: Als buffer opgetreden voor
Toepassingsindustrie: Vervoer
Vormstijl: Vesthandvat
 
   
Verwant Beeld
 
Gele de Bellenenveloppen van kraftpapier/Opgevulde Koeriers Verpakkende Zakken 115x210mm #B 0
 Gele de Bellenenveloppen van kraftpapier/Opgevulde Koeriers Verpakkende Zakken 115x210mm #B 1
Materialeninleiding
De kleur is geelachtig, doorzichtig en glanzend. De transparantie is beter dan polyethyleen, polypropyleen, slecht polystyreen, met de hulpdosering is verschillend, verdeeld in zacht en hard pvc, zachte zacht en taaie producten, voelen kleverig, is de hardheid van harde goederen hoger dan lage dichtheidspolyethyleen, en lager dan het polypropyleen, in de verbuigingsplaats fenomeen wittend zal lijken. Stabiel; gemakkelijk geen zure en alkalicorrosie te zijn; hittetolerantie.
Pvc heeft de voordelen van vlam - vertrager (vlam - vertragerswaarde boven 40), hoge chemische weerstand (geconcentreerd zoutzuur, zwavelzuurconcentratie van 90%, salpeterzuurconcentratie van 60% en de concentratie van het natriumhydroxyde van 20%), mechanische sterkte en goede elektroisolatievoordelen.
Het polyvinylchloride heeft slechte stabiliteit aan licht en hitte. Het zacht wordende punt is 80, en het begint bij 130 te ontbinden. Bij gebrek aan het verwarmen van stabilisator, begon pvc bij 100 graden van Celsius te ontbinden, en ontbond sneller dan 130 graden van Celsius. Wanneer verwarmd, wordt het gas van het waterstofchloride vrijgegeven, en het waterstofchloride is giftig gas, dat de kleurenverandering van wit tot lichtgeel aan rood aan bruin aan zwarte aanbrengt. Ultraviolette de stralen en de zuurstof in de zon zullen de decompositie van polyvinylchloride veroorzaken, die de flexibiliteit van polyvinylchloridedaling en definitief bros geworden maakt. Van hier, is het niet moeilijk om te begrijpen waarom wat pvc-plastiek geel lange tijd en bros zal worden.

Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

Je zou deze kunnen zijn